Boerderij Berg

Bij boerderij Berg te Stompwijk kunt u heerlijk overnachten in één van de twee vijf persoons hooiberghutten. Wakker worden van de fluitende vogels en met uitzicht over de weilanden met koeien. Mooier kan uw dag toch niet beginnen?

 

De hutten zijn voorzien van 1 tweepersoonsbed en 3 eenpersoonsbedden, een ingericht keukentje  en een badkamer met toilet en douche. In de hooiberghut ligt een informatiemap klaar met informatie over de omgeving.

 

Er zijn voor de kinderen diverse speelmogelijkheden en vanaf het erf start uw wandel- of fietsroute direct. Op de boerderij verzorgen Arjan en Yvonne de 65 melkkoeien, kalfjes, schapen en in het voorjaar de lammetjes. De kippen zorgen voor een heerlijk vers eitje en u komt vast hond Saar en de poezen Japie en Dora tegen om mee te knuffelen.

 

De boerderij ligt in het Groene Hart en heeft uitzicht op het prachtige polderlandschap van Stompwijk, Zoeterwoude en Zoetermeer.  Vanuit uw hut ziet u de koeien grazen in het weiland.  De omgeving van boerderij Berg leent zich prima voor het maken van mooie uitstapjes, wandelingen en fietstochten.

 

Activiteiten in het kort

Rustig verblijf in de buurt van diverse steden in de randstad

Direct gelegen aan fiets- en wandelroutes

Speelgelegenheid voor de kinderen

 

Activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving (< 5 km)

Zwemstrand Noord Aa

Kinderboerderij het Geertje

Klimpark het Klimeiland

Storm aquapark Vlietland

Vogelkijkplaats de Vogelknip

Indoor skibaan Snowworld

 

Activiteiten en bezienswaardigheden (< 15 km)

Mall of the Netherlands

Louwman Museum

Madurodam

Omniversum

Meijendel

Corpus

Naturalis

Sea Life Scheveningen

 

 

<
Bovenmeerderweg 37, Stompwijk, Zuid-Holland

Bekijk website
2 hooiberghutten

Arrangementen van deze locatie